Tag: Albania
0 37
ALBANIA’S LOST CONTRACT OF 1912 AND THE BRITISH DECEPTION
Albania
ALBANIA’S LOST CONTRACT OF 1912 AND THE BRITISH DECEPTION

As an Albanian citizen, I am very interested to know more about ... more

April 29, 2023 Admin
0 21
Grabitësit britanikë dhe okupatorët amerikanë të mbahen nën kontroll në Shqipëri
Albania Barbarians British Empire
Grabitësit britanikë dhe okupatorët amerikanë të mbahen nën kontroll në Shqipëri

Shqipëria së shpejti do të regjistrojë 400 HEC-e aktivë, të cilët përbëjnë ... more

April 15, 2023 Admin