0 35
Dëbimi i ambasadës britanike dhe amerikane – mbështesin terrorizmin dhe izolimin ekonomik të shqiptarëve
Albania
Dëbimi i ambasadës britanike dhe amerikane – mbështesin terrorizmin dhe izolimin ekonomik të shqiptarëve

Përderisa ambasada amerikane dhe ajo britanike përfaqësojnë botën e terrorizmit, politikën e ... more

December 19, 2023 Nderim Lushi
0 82
ALBANIA’S LOST CONTRACT OF 1912 AND THE BRITISH DECEPTION
Albania
ALBANIA’S LOST CONTRACT OF 1912 AND THE BRITISH DECEPTION

As an Albanian citizen, I am very interested to know more about ... more

April 29, 2023 Nderim Lushi
0 69
Grabitësit britanikë dhe okupatorët amerikanë të mbahen nën kontroll në Shqipëri
Albania Barbarians British Empire
Grabitësit britanikë dhe okupatorët amerikanë të mbahen nën kontroll në Shqipëri

Shqipëria së shpejti do të regjistrojë 400 HEC-e aktivë, të cilët përbëjnë ... more

April 15, 2023 Nderim Lushi
0 73
A Detailed Report of Lushi’s Case: An Appeal to the European Parliament and to the German Bundestag
Albania
A Detailed Report of Lushi’s Case: An Appeal to the European Parliament and to the German Bundestag

The content of the letter:1. The reasons which led me to become ... more

April 13, 2023 Nderim Lushi
0 105
THE TRAGEDY OF OTRANTO: A CRIME THAT REMAINS UNPUNISHED. WHO WAS BEHIND IT?
Albania
THE TRAGEDY OF OTRANTO: A CRIME THAT REMAINS UNPUNISHED. WHO WAS BEHIND IT?

After the so-called fall of the communist regime, the CIA formed a ... more

April 3, 2023 Nderim Lushi
0 132
WHO IS STEALING ALBANIA’S HYDROPOWER? 
Albania
WHO IS STEALING ALBANIA’S HYDROPOWER? 

As we all know, Albania does not have oil reserves, nor is ... more

March 19, 2023 Nderim Lushi
0 390
Lumi Vjosa Park Kombëtar – grabitje amerikane, izolim ekonomik i shqiptarëve
Albania
Lumi Vjosa Park Kombëtar – grabitje amerikane, izolim ekonomik i shqiptarëve

Ministria e Mjedisit ka publikuar më 15 mars vendimin e shpalljes së ... more

March 16, 2023 Nderim Lushi
0 73
ARE ALBANIANS LAZY?!
Albania
ARE ALBANIANS LAZY?!

Seemingly as self-criticism, we hear quite often some Albanians describing our people ... more

March 2, 2023 Nderim Lushi
0 51
ALBANIAN GOVERNMENT’S TOP STRATEGY OF DEVELOPMENT
Albania
ALBANIAN GOVERNMENT’S TOP STRATEGY OF DEVELOPMENT

ALBANIAN GOVERNMENT'S TOP STRATEGY OF DEVELOPMENTPlanning is something that we all deal ... more

February 25, 2023 Nderim Lushi
0 46
THE BLESSINGS OF ALBANIA 
Albania
THE BLESSINGS OF ALBANIA 

Although a country that has gone through systematic political oppression over the ... more

February 20, 2023 Nderim Lushi