Category: British Empire
0 47
Grabitësit britanikë dhe okupatorët amerikanë të mbahen nën kontroll në Shqipëri
Albania Barbarians British Empire
Grabitësit britanikë dhe okupatorët amerikanë të mbahen nën kontroll në Shqipëri

Shqipëria së shpejti do të regjistrojë 400 HEC-e aktivë, të cilët përbëjnë ... more

April 15, 2023 Admin
0 23
NEW YORK MOCKS ALBANIANS ONCE AGAIN 
Albania British Empire
NEW YORK MOCKS ALBANIANS ONCE AGAIN 

A few days ago, the city of New York named one of ... more

May 19, 2022 Admin