Petition to Kuvendi i RSH-së

Peticion: Dëbimi i ambasadës britanike dhe amerikane nga Shqipëria

Peticion: Dëbimi i ambasadës britanike dhe amerikane nga Shqipëria
Human rights in Albania
95 view

Shqiptarët vazhdojnë të vuajnë izolim ekonomik dhe vazhdojnë të jenë subjekt i persekutimeve politike në Shqipëri dhe kudo që ata ndodhen. Për këtë konsiderojmë autorë Amerikën dhe Britaninë e Madhe, copëtuesit e trojeve shqiptare më 1912 dhe okupatorët zyrtarë të Shqipërisë, pushtim që vazhdon dhe sot.

Terrorizmi britaniko-amerikan i kohëve të fundit në Gaza ka tronditur jo pak opinionin publik shqiptar, prandaj ky peticion kërkon prishjen e marrëdhënjeve diplomatike me Britaninë e Madhe dhe SHBA-të pasi mbështesin terrorizmin në Palestinë e kudo në botë, si dhe mbështesin izolimin ekonomik ndaj shqiptarëve.

Prandaj ju ftojmë që të jepni konfirmimin tuaj si qytetar shqiptar për dëbimin e dy abasadave: ambasadën amerikane dhe ambasadën britanike.

December 24, 2023

154 Supporters

Wireframe avatar loader
Wireframe avatar loader
Wireframe avatar loader
Wireframe avatar loader
Wireframe avatar loader
Wireframe avatar loader
See more...
Letter to
Kryetari i Parlamentit, Kuvendi i RSH-së
Deputetët, Deputetët e RSH-së

Dëbimi i ambasadës britanike dhe amerikane nga Shqipëria

Updates

More updates...
Nderim Lushi
Nderim Lushi
Started this petition 6 months ago

2 Comments

Anonymous
Anonymous

Një orë sa më parë.

Sabri Lushi
Sabri Lushi

America is a threat to freedom and true democracy. They support terrorism.

Write a Reply or Comment

You should or account to post comment.

154 Supporters
99,846 needed to reach 100,000
By signing, you accept Campoal’s Terms of Service and Privacy Policy, and agree to receive occasional emails about campaigns on Campoal. You can unsubscribe at any time.