Campaigns

17
Peticion: britanikët dhe amerikanët të mbahen nën kontroll
Petition to Parlamenti i RSH

Shqipëria së shpejti do të kapi numrin e 400 HEC-ve, të cilët ...

Admin 2 supporters 1
6
Ndalimi i zonave të mbrojtura, ndalimi i grabitjeve amerikane
Petition to Parlamenti i RSH

Amerikanët dhe britanikët janë në pushtet në Shqipëri që nga 1912-ta, edhe ...

Admin 3 supporters 2
13
Ndal zonat e mbrojtura në territorin e Shqipërisë
Petition to Parlamenti RSH

Amerikanët dhe britanikët janë në pushtet në Shqipëri që nga 1912-ta, edhe ...

Admin 2 supporters 1
Division No. 6, AB, CA
742
Help American Girl understand why limb difference dolls are so important
Petition to Katy Dickson

My daughter, Jordan, started asking me why her dolls don't look just ...

Admin 18,3K supporters 10
MD, US
1,8K
Facebook Must Inform Users How They Were Exposed to Russian Propaganda
Petition to Mark Zuckerberg

Facebook enabled Russian interference in the United States election in 2016, but ...

Admin 91,7K supporters 45