Nderim Lushi
AL

About

Political Actiivst - Albanian Resistance

AL
Phone: +1 686878566
Born on February 3, 1981
Joined March 8, 2023
1
Petitions
0
Followers
0
Following
About
Political Actiivst - Albanian Resistance
AL
Phone: +1 686878566
Born on February 3, 1981
Joined March 8, 2023
1
Petitions
0
Followers
0
Following

Shqiptarët vazhdojnë të vuajnë izolim ekonomik dhe vazhdojnë të jenë subjekt i persekutimeve politike në Shqipëri dhe kudo që ata ndodhen. Për ...