What do you care?
Picks for you
20
Peticion: britanikët dhe amerikanët të mbahen nën kontroll
Petition to Parlamenti i RSH
Shqipëria së shpejti do të kapi numrin e 400 HEC-ve, të cilët ...
Admin2 supporters1
You are Activists?

We help you easy start your campaign, collect donations, signatures. You can manage your campaign updates and your supporters on dashboard.
You are Supporter?

Help the campaigns achieve their goals. Make the world better by signing, sharing and donating to spread good values to the community.
Recent Campaigns
How it Works

Start a Campaign

Start a Campaign

Easy to start your petition just in four steps

Collect Supporters

Collect Supporters
Invite friends sign and share your petition

Drive Solutions

Drive Solutions
Meet the decision makers to driving solutions

047
Një i pabesë dhe një pagan viziton Tiranën – Bill Clinton
American Terrorism
Një i pabesë dhe një pagan viziton Tiranën – Bill Clinton

Njerëzit kanë të drejtë të gjykojnë çdo gjë nga prespektiva e tyre, ...

AdminSeptember 5, 2023
073
ALBANIA’S LOST CONTRACT OF 1912 AND THE BRITISH DECEPTION
Albania
ALBANIA’S LOST CONTRACT OF 1912 AND THE BRITISH DECEPTION

As an Albanian citizen, I am very interested to know more about ...

AdminApril 29, 2023
047
Grabitësit britanikë dhe okupatorët amerikanë të mbahen nën kontroll në Shqipëri
Albania Barbarians British Empire
Grabitësit britanikë dhe okupatorët amerikanë të mbahen nën kontroll në Shqipëri

Shqipëria së shpejti do të regjistrojë 400 HEC-e aktivë, të cilët përbëjnë ...

AdminApril 15, 2023
Get latest update from us