239 results for ””
89
Petition Human rights

Peticion: Dëbimi i ambasadës britanike dhe amerikane nga Shqipëria

Shqiptarët vazhdojnë të vuajnë izolim ekonomik dhe vazhdojnë të jenë subjekt i ... more

1
Page

A letter to EU

The content of the letter:1. The reasons which led me to become ... more

27
Post Albania

Dëbimi i ambasadës britanike dhe amerikane – mbështesin terrorizmin dhe izolimin ekonomik të shqiptarëve

Përderisa ambasada amerikane dhe ajo britanike përfaqësojnë botën e terrorizmit, politikën e ... more

76
Post Albania

ALBANIA’S LOST CONTRACT OF 1912 AND THE BRITISH DECEPTION

As an Albanian citizen, I am very interested to know more about ... more

63
Post Albania

Grabitësit britanikë dhe okupatorët amerikanë të mbahen nën kontroll në Shqipëri

Shqipëria së shpejti do të regjistrojë 400 HEC-e aktivë, të cilët përbëjnë ... more

98
Post Albania

THE TRAGEDY OF OTRANTO: A CRIME THAT REMAINS UNPUNISHED. WHO WAS BEHIND IT?

After the so-called fall of the communist regime, the CIA formed a ... more

126
Post Albania

WHO IS STEALING ALBANIA’S HYDROPOWER? 

As we all know, Albania does not have oil reserves, nor is ... more

377
Post Albania

Lumi Vjosa Park Kombëtar – grabitje amerikane, izolim ekonomik i shqiptarëve

Ministria e Mjedisit ka publikuar më 15 mars vendimin e shpalljes së ... more

Recent Petition