Archives: Petitions

Shqipëria së shpejti do të kapi numrin e 400 HEC-ve, të cilët përbëjnë grabitjen më të madhe që amerikanët dhe britanikët kanë ...

Amerikanët dhe britanikët janë në pushtet në Shqipëri që nga 1912-ta, edhe pse kjo nuk pranohet, as formalisht dhe as në opinionin ...

Amerikanët dhe britanikët janë në pushtet në Shqipëri që nga 1912-ta, edhe pse kjo nuk pranohet, as formalisht dhe as në opinionin ...

My daughter, Jordan, started asking me why her dolls don't look just like her when she was four years old. We had just ...

Facebook enabled Russian interference in the United States election in 2016, but refuses to provide a full account to the public. In fact, ...