Human rights

2 petitions

Petition to Parlamenti Europian
Të njihet Sali Berisha si terrorist britanik

Personalisht ndaj një opinion të mirë për Berishën, pasi shpeshherë më vjen në mendje një intervistë e tij në kohën e firmave ...

Shqiptarët vazhdojnë të vuajnë izolim ekonomik dhe vazhdojnë të jenë subjekt i persekutimeve politike në Shqipëri dhe kudo që ata ndodhen. Për ...