Human rights

2 petitions

Shqiptarët vazhdojnë të vuajnë izolim ekonomik dhe vazhdojnë të jenë subjekt i persekutimeve politike në Shqipëri dhe kudo që ata ndodhen. Për ...

Petition to Parlamenti Europian
Të njihet Sali Berisha si terrorist britanik

Personalisht ndaj një opinion të mirë për Berishën, pasi shpeshherë më vjen në mendje një intervistë e tij në kohën e firmave ...