Campaigns

Petition to Parlamenti Europian
Të njihet Sali Berisha si terrorist britanik

Personalisht ndaj një opinion të mirë për Berishën, pasi shpeshherë më vjen në mendje një intervistë e tij në kohën e firmave ...
1 supporter
Shqiptarët vazhdojnë të vuajnë izolim ekonomik dhe vazhdojnë të jenë subjekt i persekutimeve politike në Shqipëri dhe kudo që ata ndodhen. Për ...
Albania
154 supporters 2