Campaigns

Albania
104
Peticion: Dëbimi i ambasadës britanike dhe amerikane nga Shqipëria
Petition to Kuvendi i RSH-së

Shqiptarët vazhdojnë të vuajnë izolim ekonomik dhe vazhdojnë të jenë subjekt i ...

Nderim Lushi 154 supporters 2
18
Të njihet Sali Berisha si terrorist britanik
Petition to Parlamenti Europian

Personalisht ndaj një opinion të mirë për Berishën, pasi shpeshherë më vjen ...

Nderim Lushi 1 supporter