Zonat e Mbrojtura

Amerikanët dhe britanikët janë në pushtet në Shqipëri që nga 1912-ta, edhe pse kjo nuk pranohet, as formalisht dhe as në opinionin ...

Amerikanët dhe britanikët janë në pushtet në Shqipëri që nga 1912-ta, edhe pse kjo nuk pranohet, as formalisht dhe as në opinionin ...